Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Zanimljivosti "Uzmite si sobu": Sve tajne iz spavaće sobe iznesite na Facebook
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

"Uzmite si sobu": Sve tajne iz spavaće sobe iznesite na Facebook

E-mail Ispis PDF
bridgetmarquardt-durexDurex je za američko tržište pokrenuo Facebook kampanju za odrasle pod nazivom «Uzmite si sobu» («Get a room»). Ideja kampanje je pozdraviti se sa dosadnim seksom i krenuti u istraživanje granica svoje seksualnosti. Način na koji Durex to misli provesti tipičan je za američko društvo: nagovoriti tamošnje parove da u javnost iznesu tajne iz svojih spavaćih soba, bilo da su «nevjerojatno savršene ili pak nespretno razočaravajuće». Bez sumnje kandidata će biti i više nego dovoljno, a kao asa u rukavu, Durex je u kampanju uključio i Bridget Marquardt, bivšu Playboyevu zečicu i stanovnicu Hefnerova dvorca.
Najbolje tjedne priče osvojit će Durexovu škrinjicu s blagom kako bi se parovi mogli još slobodnije zabavljati. Par koji će ponuditi javnosti najbolju (ili možda najgoru) priču osvojit će glavnu nagradu: plaćen put u New York i vikend u posebno uređenom apartmanu «Durex Sexy Suite» hotela Gansevoort Park.

Link na kampanju


logo-durexPosebno uređen apartman u ovom slučaju znači da će sretni par moći iskušati igre s vibrirajućom patkicom u kadi, isprobati nekoliko seksi kostima i igračaka, a spretna pripadnica nježnijeg spola moći će se i uvijati oko striptiz štange u spavaćoj sobi.

«Durexova kampanja «Uzmite si sobu» slavi nestašna ali i nježna sjećanja koja se u nama bude na spomen hotela. Želimo parove ohrabriti da se oslobode i iskušaju nešto novo u seksu te da «hotelski seks» postane dio njihovog ljubavnog repertoara.» - izjavio je tijekom prezentacije kampanje Kevin Harshaw, direktor marketinga u Reckitt Benckiseru, vlasniku robne marke Durex.

durex-kampanja


izvor: slavonija-info.com

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot