Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Ljepota i zdravlje Udruga „Balans“ održava besplatan seminar na temu ´Anemija (slabokrvnost)´

Udruga „Balans“ održava besplatan seminar na temu ´Anemija (slabokrvnost)´

E-mail Ispis PDF
anemja-osAnemija je stanje u kojem u krvi nema dovoljan broj eritrocita odnosno crvenih krvnih zrnaca, odnosno to je smanjenje broja hemoglobina koje eritrociti nose. Hemoglobin prenosi kisik u sve stanice gdje krv prolazi. Uzroci anemije mogu biti razni, ali sve češće je uzrokuju loše prehrambene navike. Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja „Balans“ Osijek, organizira još jedan u nizu besplatnih seminara, a  na kojemu će biti riječ o anemiji (slabokrvnosti), te o specifičnosti prehrane. Postoji više vrsta anemije, te ju je vrlo važno prepoznati na vrijeme kako ne bi došlo do ozbiljnih zdravstvenih problema o kojima će više biti riječi na predavanju.

Na seminaru će polaznici imati priliku odrediti sastav tjelesne mase, te tumačenja dobivenih rezultata. Seminar  će se održati 13.09.2011. sa početkom u 18:00 sati, u prostorijama Tera Tehnopolis d.o.o., Trg Lj. Gaja 6. Osijek.

Molimo zainteresirane da se prijave na mobitel 097 7808 945 ili na mail Udruge nutricionizam.os@gmail.com zbog ograničenosti prostora.

Odnedavno, Slavonci se mogu obratiti u individualno nutricionističko savjetovalište udruge „Balans“ (Šetalište P. Preradovića 7, ambulanta dr. Hečimović) gdje mogu doći s konkretnim pitanjima za nutricionista. U ponudi su savjetovanje, analiza tjelesne mase, te izrada individualnih planova prehrane bilo da ste sportaš, trudnica, bolujete od raznih patofizioloških oboljenja (alergije, metabolički poremećaji, kardiovaskularna oboljenja, operativni zahvati…) ili samo želite smanjiti/povećati tjelesnu masu.

Radno vrijeme: parnim datumima od 14:00 do 19:00 i neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati.


izvor:slavonija-info.com


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

 
 
 
 
belot