Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Sport HNL Intervju : Samir Toplak, novi trener HNK CIBALIJE

Intervju : Samir Toplak, novi trener HNK CIBALIJE

stoplak"Napadačka, pass igra s potpunom kontrolom lopte –od toga ne odustajem!" , Samir Toplak novi trener HNK CIBALIJE

Uoči tiskovne konferencije razgovarali smo sa novim vinkovačkim strategom

Dobro došli u Vinkovce i HNK Cibaliju, koji su prvi potezi Samira Toplaka?

Prvo moram upoznati sve igrače, dobro proučiti svakoga od njih. Nemamo puno vremena, idemo na pripreme i imam tjedan dana da sve posložim kako bi bili spremni za iduću utakmicu.

Kako ocjenjujete momčad iz onog što ste dosada vidjeli na terenu?

Ja sam mlad trener, no ne bi išao nigdje trbuhom za kruhom, ne bi došao negdje gdje mislim da nema perspektive.Vidim potencijal u Cibaliji. Mislim da je ovo jedno zasićenje što je normalna reakcija nakon pada rezultata. Vjerujem u ovu momčad, oni imaju ono što ja tražim, napadački duh i borbenost, mislim da su samo malo pali

Možete li prognozirati nastavak prvenstva za nebesko plave?

Počinjem utakmicu po utakmicu, za mjesec dana znat ću što konkretno očekujem.Idemo redom, utakmicu po utakmicu i uistinu vjerujem u ovaj tim i vidim perspektivu i veliki potencijal ove momčadi, da ne vidim ne bih došao ovdje.

Za kraj poruka navijačima i vinkovačkoj javnosti!

Vinkovce, još iz doba dok sam bio igrač, pamtim kao neosvojivu utvrdu. To želim da Vinkovci i Cibalija i ostanu. Ovo je uvijek bio vruć teren na koji su se svi bojali doći igrati. To mi je cilj, želim da navijači osjete da će se raditi, možda će se drugačije igrati, ali želim da Vinkovci ostanu neosvojiva tvrđava. Moja filozofija je napadačka, visoki presing i pass igra uz kontrolu lopte, nogomet lijep za oko, to sam uspio u Varaždinu, teško je, ali od toga ne odstupam. Mislim da ova ekipa ima potencijal da to podnese!

izvor: www.hnk-cibalia.hr

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

 
 
 
 
belot