Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Automobili Nagrade za novu Hyundai Elantru

Nagrade za novu Hyundai Elantru

E-mail Ispis PDF
2011-hyundai-elantra-Posljednje takvo priznanje stiglo je od čuvene istraživačke agencije "AutoPacific" koja je novu Hyundai Elantru proglasila "idealnim automobilom" u kompakt klasi (IVA - Ideal Vehicle Award).

Prema opsežnom istraživanju agencije i ukupnim rezultatima Hyundai Elantra je ostvarila puno bolje rezultate u jakoj konkurenciji gdje su između ostaloga bili Ford Focus, Mazda 3, Chevrolet Cruze, Volkswagen Jetta i drugi. Istraživanja između ostaloga uključuju ocjene za vanjski i unutrašnji izgled, prostranost kabine, udobnost sjedišta, vozačevu preglednost, dizajn i kvalitetu unutrašnjosti, snagu motora, veličinu prtljažnika, pouzdanost guma i kotača i svakako zadovoljstvo kupaca odnosno vlasnika vozila.
AutoPacific-ovo priznanje za idealno vozilo bazirano na preko 70.000 istraživanja koja su popunili vlasnici njihovih novih automobila i malih kamiona u SAD-u u prvoj polovici 2011. godine. IVA mjeri odnos između vlasnikovih očekivanja i onoga što realno nudi proizvođač, kvantitativno određujući koliko je blizu vozilo tim očekivanjima. Da bi odabrali pobjednika, vlasnici su ocjenjivali svoje nove automobile ili kamione koliko su blizu "idealnom" u 15 različitih kategorija, a vozila za koja su kupci rekli da bi promjenili najmanje su smatrana "najidealnijim".Kao što je najavljeno, Hyundai Elantra vozilo koje je zamišljeno da vodi, nikako slijedi standarde. Kupci diljem svijeta su očito prepoznali sve prednosti koje nudi nova Elantra. Kao i svi drugi Hyundai modeli, i Hyundai Elantra dolazi uz besplatnu petogodišnje jamstvo.


izvor: slavonija-info.com
Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot