Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Aktualno Čudograd Zemlje bez granica - program

Čudograd Zemlje bez granica - program

E-mail Ispis PDF
zemlja-bez-granica23. dana manifestacije Zemlja bez granica najavljujemo:

02.09.2011.
Radionice po rasporedu na www.zemljabezgranica.com
10:30 – 13:30 Kino Uranija
 Andersenove bajke - matineja za klince i klinceze
  • Ružno  pače
  • Vrtlar  Larsen
  • Juha od čačkalice
  • Suputnik
  • Snježna kraljica

17:00 – 19:00 Na livadi kod nekadašnje Bijele lađe
Igraonica za predškolce „Friksterova  šumska priča“ .

20:30 Pješački  most Akrobatski performans na svili „Most koji pleše“, Nives i Vladimir iz Rijeke
U stilu slavnog francuskog cirkusa  Cirque du soleil osječki pješački most postati će neobična pozornica. Na 8 m dugačkoj svili koja će visiti s pješačkog mosta, akrobati na svili, Nives Soldičić i Vladimir Ježić iz Rijeke izvesti će zajedničku akrobatsko-plesnu točku.

zemlja-bez-granica1

Pozivamo sve građane ljubitelje adrenalina i umjetnosti da u petak, 2. rujna u 20,30 sati prošetaju promenadom i dođu pogledati ovu nesvakidašnju točku!

Ovo nikako ne smijete propustiti – akrobatski performans na pješačkom mostu.
Na istom mjestu popularni osječki plesni studio Shine izvesti će plesni performans „Voda“.

21:00 Na livadi kod nekadašnje Bijele lađe
Koncert Drvored

Fantastičan osmeročlani mini-orkestar kakav se zasigurno ne može vidjeti ili bolje rečeno slušati u svakidašnjem životu.
Članovi ovog  sastava opisuju se kao„ instrumentalna nakupina pozitivnih vibracija koje pogoduju rastu biljaka i ljudi“, a u svojoj raznovrsnoj muzicirajućoj ekspresiji izvode zabavne prerađevine poznatih i malo manje poznatih šlagera.

Članovi ovog impresivnog sastava su Eda Rimanić - flauta, Romina Host - violina, Luka Schram - sax, Sven Cvek - ak. gitari, ukulele, Miran Bistričić - el.gitara, glas, truba, Davor Peršić - kontrabas, glas, Frederic Lanz - harmonika, glas,  Damir Mihaljević - bubanj.

Drvored ima raznolik repertoar, od klezmera preko swinga do rocka; u svojoj verziji izvode Midnight in Moscow, Entertain Jenny, Hamdyja i dr. Svoj žanr predstavljaju: „od Hrelića, preko Pariza do Egipta na rolšuhama“. Time su željeli naglasiti da njihov stil i vrsta glazbe jednostavno nemaju granica.
Prvi puta u Osijeku bend Drvored. Za one koji ne poznaju granice, a vole dobre glazbene vibracije!
Početak: 21.00 sat na livadi kod nekadašnje Bijele lađe.

POZIV ZA SUBOTU:
Djeco i roditelji,
podržite akciju „Minute za zdravlje djece“ u sklopu „Zemlje bez granica“ pod vodstvom osječkog gradonačelnika, Krešimira Bubala koji će u subotu, 3.9. u 18.00 predvoditi biciklističku povorku.
Ovom akcijom želimo povećati svijest o zdravlju djece, prisjetiti se djece koja su sada, nažalost, bolnici i ne mogu se igrati i družiti sa svojim prijateljima. Također želimo upozoriti na sve češći problem – pretilost, ali i druge bolesti koje postaju suvremeni zdravstveni problemi djece.

Dođite svojim biciklima u 17.45 kod Rondele velikana i krenite točno u 18.00 u Čudograd Zemlje bez granica na Trg Ante Starčevića.


izvor: slavonija-info.com


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

 
 
 
 
belot