Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Kino Moderna španjolska kinematografija

Moderna španjolska kinematografija

E-mail Ispis PDF
spanjolski-filmUz promotivnu cijenu od 15 kuna, s podrškom Grada Zagreba, Hrvatskog filmskog saveza i Veleposlanstva Španjolske u Hrvatskoj, u ovom filmskom tjednu možete pogledati izbor iz filmova moderne španjolske kinematografije.

Svi odabrani naslovi višestruko su nagrađivani na festivalima i ponuditi će 'ono nešto više' i najzahtjevnijem gledatelju. Sinopsise filmova, raspored filmskih satnica i popis festivalskih nagrada pogledati možete u privitku.

Više o opusu španjolske filmske industrije, njezinim počecima, razvoju i najpoznatijim imenima španjolskog filma, vrlo omiljenog kod osječke publike doznajte kod našeg partnera- Hrvatskog filmskog saveza, u „Malom leksikonu španjolskog filma“.

Tijekom rujna ponuditi ćemo vam nove revije i cikluse francuskog, švicarskog i talijanskog filma, kao i prigodne glazbene programe, poput onih s kojima smo vas zabavljali tijekom proljeća.

Osim filmova ove recentne kinematografije, na programu kina Urania pogledati možete i prošlotjedne animirano-obiteljske filmove Medvjedića Winnie-a i slatke, male, plave Štrumpfove, a od slijedećeg tjedna premijerno će im se pridružiti i, djeci vrlo popularni, autići („Cars 2“).
Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot