Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Sport Ostale lige Najbolje malonogometne ekipe Hrvatske u pohodu na 100.000 kuna

Najbolje malonogometne ekipe Hrvatske u pohodu na 100.000 kuna

ozujsko-kup-2011Ožujsko pivo u suradnji s HNS-om, Sportskim novostima i Nikeom, nakon iznimno uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, ove godine donosi najveći nacionalni malonogometni turnir Ožujsko kup s bogatim nagradnim fondom od 100.000 kuna. Ožujsko kup 2011. okupio je čak 6640 vrsnih malonogometaša koji su svojom brojnošću pokazali masovnost i veliku popularnost malog nogometa u cijeloj Hrvatskoj te veliko zanimanje za zabavu uz sport, jamčeći time dugovječnost ovog projekta. Za prijavu je bilo dovoljno pravilno ispuniti prijavnicu i priložiti stotinu čepova omiljene Žuje.

Da je ovogodišnji malonogometni turnir iz prošlogodišnjeg regionalnog okvira prerastao u iznimno uspješan nacionalni sportski događaj potvrđuje 714 ekipa i 754 odigrane utakmice u kojima su postignuta 3303 pogotka uz prosjek od čak četiri po utakmici. Dobra pozivnica za vikend druženja na kvalifikacijskim turnirima od 7. svibnja do 17. srpnja bili su i nogometni fanovi Darko Janeš, Davor Dretar i Mario Petreković, koji su duhovitim komentarima igara na terenu uveseljavali brojno gledateljstvo uz bogat popratni sadržaj.

Tako će pobjednici kvalifikacijskih turnira u sklopu trideset i dvije najbolje amaterske momčadi odmjeriti svoje malonogometne vještine na finalnom turniru koji se održava 3. rujna na pomoćnom terenu Kantride u Rijeci i prirediti pravi sportski spektakl u borbi za nevjerojatnih 100.000 kuna.

Za velik odaziv malonogometnih ekipa na ovogodišnji Ožujsko kup, osim vrijedne nagrade od 100.000 kuna, zaslužna je i uspješna i atraktivna kampanja u kojoj su Ožujsko nogometne navijačice pozivale na sudjelovanje u ovom jedinstvenom sportskom spektaklu. Osim što su dio reklamne kampanje, posebno okupljene nogometne navijačice upravo će na finalnoj utakmici atraktivnim koreografijama, koje osmišljava svjetski priznata Ivona Brnelić, bodriti ekipe i zagrijati atmosferu, a bogati popratni sadržaji poput revijalne utakmice iznenađenja i nagradne igre u fan zoni pružit će veliku napetost i dobru zabavu svim istinskim zaljubljenicima u nogomet. Sve detalje o dosad odigranim turnirima te fotogalerije svih prijavljenih ekipa možete pogledati na www.ozujsko.com.Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

 
 
 
 
belot