Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Kino Posljednji film- veliko finale

Posljednji film- veliko finale

E-mail Ispis PDF
harry-kino-dvaI u ovom filmskom tjednu na programu kina Urania možete pogledati projekcije filma „Harry Potter i darovi smrti 2.dio“ (Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2) u satnicama iz prethodnog tjedna.

Prije 10 godina započelo je  iznimno kinematografsko putovanje dječaka čije je ime postalo sinonimom za čaroliju - Harrya Pottera, a sada slobodno možemo reći da se radi o najprofitabilnijem filmskom serijalu ikad snimljenom., o svojevrsnom kultnom fenomenu čija je publika svakim nastavkom sve brojnija.

U ovom posljednjem nastavku doći će i do posljednjeg obračuna između malog čarobnjaka i zlog Voldemorta. Serijal o Harryju Potteru kreirao je cijeli jedan svijet za sebe, sa svojim jedinstvenim pravilima, geografijom, jezikom i ikonografijom, baš kao i svi veliki i uspješni umjetnički projekti. Iako su neki nastavci bili bolji, a neki lošiji, varijacije su bile dovoljno neznatne da se serijal danas percipira kao jedinstveno djelo.

Obavijest gledateljima

Od 28.7.-10.8.2011. neće raditi kino Urania, niti kino Europa. Zbog nedostatka filmova na tržištu, po prvi put u povijesti, koristiti ćemo kolektivni godišnji odmor.Želimo vam ugodan odmor, mirno more i lijepo vrijeme.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot