Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Ljepota i zdravlje Ordinacija.hr jedan od najčitanijih portala za žene u Hrvatskoj

Ordinacija.hr jedan od najčitanijih portala za žene u Hrvatskoj

E-mail Ispis PDF
ordinacija-hrPortal Ordinacija.hr, čija je idejna pokretačica popularna radijska voditeljica Irina Čulinović, svrstao se među vodeće i najčitanije portale za žene. Prema istraživanju tvrtke Gemius, najveće internet-istraživačke agencije u regiji istočne i srednje Europe koja mjeri posjećenost web siteova, Ordinacija.hr zauzima sjajno četvrto mjesto unutar ljestvice od 20 najčitanijih portala za žene u Hrvatskoj.

„Nismo radili portal namijenjen samo ženama, ali ovaj podatak apsolutni je kompliment. Ne vladaju li žene svijetom ionako?“ komentirala je sjajan plasman svoga portala naša poznata radijska voditeljica, čija emisija Prijepodne na Anteni Zagreb s Irinom Čulinović spada u najslušanije dnevne emisije na ovoj radijskoj postaji.

„Mnoge teme zastupljene na Ordinaciji.hr vezane su uz život i zdravlje žena. Posebno smo osjetljivi na mame, pa im tako pružamo prostor za pisanje vlastitih Dnevnika jedne mame, a uz teme posvećene djeci, intimno zdravlje žena i ginekologija najčešća su pitanja upućena našim liječnicima u našoj rubrici Halo, doktore. Također, jedna od najpretraživanijih riječi na Ordinaciji.hr je dijeta, trenutačno nepresušna tema čitateljica,“ tumači Irina Čulinović koja je uz karijeru na radiju svoju kretivnu ideju o portalu koji vješto kombinira teme s područja zdravlja i medicine i lifestylea pretvorila u doista uspješnu poduzetničku ideju.

Osvrćući se na razvojni put portala Ordinacija.hr, Irina Čulinović, koja nakon svoje svakodnevne šihte od 9 do 13 na Anteni Zagreb radijski eter mijenja za podjednako žustar i dinamičan radni ambijent redakcije portala, kaže: „Internet je najbrže rastuća industrija, prepuna nerealiziranih kreativnih rješenja, dostupan svima, brz... za nekoga poput mene, nemirnog duha i u vječnoj potrazi za novim, internet je dušu dao. Osmislila sam zdravstveni portal na kojem danas surađuje više od 600 stručnjaka uz stalan postav vrhunskih novinara, a sa sadržajem koji je razumljiv i pitak, prilagođen svakome tko će posjetiti stranice www.ordinacija.hr!“

Inače, u razdoblju od nepune dvije godine, koliko portal postoji, uz osvojeni status Superbrands partnera, portal Irine Čulinović Ordinacija.hr osvojio je i nekoliko prestižnih nagrada u regiji (Web Fest 2009 – nagrada za najbolji regionalni webmagazin, druga nagrada na hrvatskom Webfestivalu te Zlatna nagrada Web Strategije za web upotrebljivost), a uz već prepoznatljive rubrike Zdravlje, Budi lijep(a), Budi sretan te Zdravi tanjur, portal u sklopu svojih stranica čitateljima i čitateljicama odnedavno nudi i novopokrenuti web shop.

Komentari  

 
0 #1 Mrak 2011-07-21 09:25
Irina rules! Ordinacija.hr rules! ;-)
Citat
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot