Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Vukovar Donacija Udruge "Korektiv" za socijalno ugrožene vukovarske obitelji
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

Donacija Udruge "Korektiv" za socijalno ugrožene vukovarske obitelji

hercegovina-vukovaruPredsjednik Udruge za unaprjeđenje i koordinaciju aktivizma u lokalnoj zajednici "Korektiv" iz Širokoga Brijega Dalibor Ravić uručio je u vukovarskoj gradskoj vijećnici članovima socijalno ugroženih vukovarskih obitelji novac prikupljen u humanitarnoj akciji "Hercegovina u Vukovaru".

Udruga "Korektiv" prikupila je proljetos u humanitarnoj akciji "Hercegovina u Vukovaru" ukupno 20.000 kuna. Po 1200 kuna dodijeljeno je članovima osam vukovarskih socijalno ugroženih višečlanih obitelji, dok su dvoje studenata, djeca poginulih hrvatskih branitelja, dobili stipendije od po 5000 kuna.

"Tijekom humanitarne akcije uveden je telefonski broj na koji su dobri ljudi u Hercegovini mogli donirati novac, a kao središnji događaj u sklopu akcije odigrana je malonogometna utakmica u Širokom Brijegu između 'Vatrenih' i 'Humanih zvijezda'", istaknuo je Ravić.

Po njegovim riječima, udrugu "Korektiv" osnovala je nekolicina intelektualaca koji svojim projektima žele probuditi svijest mladih da ne smiju biti pasivni promatrači, nego da se aktivno uključuju i sudjeluju u javnom životu kako bi pridonijeli razvoju zajedništva hrvatskog čovjeka i društva u BiH.
Uručenju donacija nazočio je i vukovarski gradonačelnik Željko Sabo te pročelnica gradskog upravnog odjela društvenih djelatnosti, zdravstva, socijalne skrbi, branitelja i nacionalnih manjina Dragica Holoker-Radumilo.
izvor: H/Slavonija-info

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot