Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Kino Pretpremijera Transformersa

Pretpremijera Transformersa

E-mail Ispis PDF
transformersi3-uzivoDanas, u srijedu 29.6.2011. u kinu Urania, s početkom u 21:00 sat, umjesto najavljenog Fellinijevog filma „Slatki život“ (La Dolce Vita), pogledajte pretpremijeru novog nastavka popularnog američkog blockbustera „Transformers 3“ (Transformers 3: Dark of the Moon).

Film će se premijerno prikazivati, od četvrtka 30.7.2011., na dvije projekcije u kinu Urania u 19:00 i 21:40 sati. Cijena ulaznice u redovitoj prodaji je 20 kn, a vrijede svi važeći popusti. Film će se prikazivati bez pauze tijekom projekcije.

U sklopu promicanja europskih književnih, filmskih i drugih izričaja, kao i u proteklom filmskom tjednu, moći ćete pogledati ekranizaciju modernih bajki poput „Princeze na zrnu graška“, „Ružnog pačeta“, „Vrtlara“ ili „Male sirene“. Projekcije će se, uz promotivnu cijenu od 10,00 kn održavati na vikend projekcijama i dječjoj matineji u kinu Urania u nedjelju u 11:00 sati.

S istim programom nastaviti će se projekcije do premijere novog i posljednjeg nastavka filmskog spektakla- Harry Potter i darovi smrti 2 dio.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot