Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Osijek 60 000 posjetitelja na prvom osječkom Late Night Shoppingu u Avenue Mallu
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

60 000 posjetitelja na prvom osječkom Late Night Shoppingu u Avenue Mallu

seve-avenue-mall-osijekO tome kako je prošao još jedan glazbeni vikend na novoj osječkoj promenadi najbolje zna 60 000 posjetitelja koji su u uzbudljivoj atmosferi proveli petak, subotu i nedjelju u Late Night Shopping điru i besplatnim koncertima Avenue Malla Osijek.

Tijekom vikenda u Osijeku i Slavoniji se po prvi puta organizirao Late night shopping odnosno kasnonoćna kupovina čiju su atmosferu zagrijavali koncerti najveće hrvatske zvijezde, Severine Vučković, zatim klupskog party benda, Positivo band i ludog happy house i groovy DJ-a, Luce Montecchia. Od petka do nedjelje se uz 50% popusta u maloprodajnim trgovinama Centra, svaki dan u ponoć vjernim posjetiteljima dodjeljivao shopping džeparac od ukupno 15 000 kuna.

Glazbene note jazza, fusiona, rocka i popa otvorile su u petak 10.6., prvi osječki Late Night Shopping vikend. Positivo band je ispred Avenue Malla Osijek osvojio publiku svojom neposrednošću, jakom energijom i kvalitetnom svirkom. „Atmosfera je bila odlična, može se slobodno reći da bend kolekcionira sve ono dobro iz svakog glazbenog stila i fuzionira kroz sound grupe“, istaknuo M.P (27), posjetitelj koncerta.

Da Osječani i Slavonci vole Severinu, potvrdili su dolaskom na još jedan u nizu odličnih koncerata koji se održao u subotu 11.6. ispred Avenue Malla. Dok su u pozadini kretali prvi tonovi hita „Moja prva djevojka“, Seve je pozdravila svoje vjerne obožavatelje. Tijekom dvosatnog koncerta nizali su se mnogi veliki hitovi, a Severina je temperamentnim i vatrenim nastupom te pjesmom iz duše osvojila osječku publiku. Taktovima hita „Gas, gas“ Severina je zapalila Slavonce i oduševila efektnim završetkom subotnje avanturističke zabave uz Late Night Shopping.    

Nedjeljnu kulminaciju Late Night Shopping vikenda izvrsnim nastupom pred osječkom publikom podržao je DJ Luca Montecchi. Razni noviteti i unikatni stil te ludi ritmovi od happy housa do groovy i funky stila, oduševili su sve posjetitelje Avenue Malla Osijek i vjerne obožavatelje.

Uz besplatne koncerte u prvoj noćnoj kupovini svaki dan se točno u ponoć sretnim posjetiteljima dodjeljivao shopping džeparac u ukupnom iznosu od 15 000 kuna. „Provela sam uistinu uzbudljiv prvi osječki Late Night Shopping vikend. Bila sam na fenomenalnim koncertima, a usput sam obavila i shopping uz 50% niže cijene, a kao šećer na kraju osvojila džeparac pa bih mogla sve opet ispočetka“, izjavila je Nikolina, dobitnica jedne od nagrada.  

avenue-mall-severina


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot