Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Kino Kina Osijek: Revija EC filma

Kina Osijek: Revija EC filma

E-mail Ispis PDF
mamurluk2-kinoU narednih 20-tak dana imati ćete priliku pogledati filmove moderne europske kinematografije, najboljih europskih produkcijskih ili koprodukcijskih naslova.
Odabrani filmski naslovi koje ćemo prikazivati u narednom periodu zadovoljavaju nekoliko kriterija:
  • 1.    Odabir publike
  • 2.    Europski film/ Label Europa Cinemas
  • 3.    Nagrade na festivalima
  • 4.    Dio naslova nikad nije prikazan u hrvatskim kinima
  • 5.    Naslov zadovoljava neki od dodatnih kriterija: poticanje multietičnosti, tolerancije, multikulturalnosti, edukaciju, ukazuje na određenu društvenu pojavu ili moralnu dvojbu i sl., a s ciljem promicanja kvalitetnog europskog i hrvatskog audiovizualnog sadržaja i  izričaja, u smislu očuvanja tradicije i kulture.

Svi filmovi iz Revije  prikazivati će se po promotivnoj cijeni ulaznice od 15,00 kn. Tijekom trajanja Revije u naredna 3 tjedna prikazati ćemo najmanje 10 filmskih naslova, a ovisno o interesu publike revija će se dopuniti i produžiti. Kino voucher s kojim možete pogledati sve filmove iz Revije možete kupiti na blagajni kina Urania po cijeni od 80,00 kn.

Reviju je moguće dopuniti i filmovima poznate Zagrebačke škole crtanog filma koja potpisuje neke od najpoznatijih, i generacijama najdražih animiranih filmova, poput Profesora Balthazara, Mali leteći medvjedi i sl. Ukoliko ovakve naslove želite pogledati u ovoj ili nekoj izdvojenoj Reviji, svoj glas možete dati uobičajeno- mailom, pozivom, porukom, klikom na našoj fb grupi ili stranici i komentarom na program kod naših medijskih pokrovitelja.

Ovo je ujedno i posljednji tjedan prikazivanja filma „Mamurluk 2“ koji se prikazuje u satnici iz prošlog tjedna, jednako kao i urnebesna animirana avantura „Kung Fu Panda 2“, ali u kinu Europa.izvor: slavonija-info.com

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot