Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Osijek Dan otvorenih vrata Isusovačke klasične gimanzije u Osijeku
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

Dan otvorenih vrata Isusovačke klasične gimanzije u Osijeku

isusovacka-klasicna-gimnazija-osijekU subotu, 11. lipnja 2011., s početkom u 10.00 sati, bit će priređen Dan otvorenih vrata Isusovačke klasične gimnazije s pravom javnosti u Osijeku, Trg Vatroslava Lisinskoga 1. Dan otvorenih vrata zamišljen je kao projekt s ciljem da se privuku učenici osmih razreda u našu gimnaziju i da se s našim djelovanjem upoznaju njihovi roditelji.

Na taj će dan u školi biti organizirano razgledavanje prostorija gimnazije, a nakon toga učenici će biti u prilici sudjelovati u različitim radionicama. Ponuđene su Vam radionice: pripremanje kozmetike po starim antičkim receptima, upoznavanje s grčkim alfabetom i značenjem Vaših imena, izrada „bookmarkera“, zanimljivi matematički problemčići, aktivnosti u njemačkom kutku i  izložba radova naših učenika... 

U potkrovlju škole roditelji će imati priliku za gledanje prezentacije o gimnaziji i razgovor s ravnateljem i sa školskim psihologom o programu škole i svim ostalim informacijama koje ih zanimaju. U 11.30 sati predviđen je zajednički domjenak za učenike i njihove roditelje.

Ovom prilikom  iz Isusovačke klasične gimnazije pozivaju  na Dan otvorenih vrata.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot