Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Kino Mamurni zečevi, panda i pirati

Mamurni zečevi, panda i pirati

E-mail Ispis PDF
kung-fu-panda2-kinoDugo očekivani nastavak priče o popularnoj pandi i to onoj Kung Fu pandi premijerno pogledajte na projekcijama u 17:00 i 18:30 sati u dvorani kina Urania, u kojoj ćete naći i prošlotjedni hit film „Mamurluk 2“.

Ovo je ujedno i posljednji tjedan prikazivanja filma „Pirati s Kariba: Nepoznate plime“. Neki dan nakon projekcije filma, jedan osječki dvanaestogodišnjak roditeljima u pratnji komentirao je završetak filma rečenicom: „Ah, ženska posla. Koliko god se trudiš oko njih nije im dovoljno“. J Bez namjere prepričavanja onima koji film još nisu pogledali, očigledno je da su Johnny Depp i Penelope Cruz vrhunski odradili posao i poruku prenijeli bez greške.

Od sljedećeg tjedna prikazivati ćemo novu reviju modernog europskog filma. Filmovi koje ćete moći pogledati u ovoj reviji filmovi se europskih i drugih festivala, nagrađivani i višestruko hvaljeni od publike, od kojih značajan dio nije imao priliku biti prikazan u kinima u Hrvatskoj.

Revija je odabrana po izboru gledatelja, a neki od naslova koji vas očekuju su: Agora, Biutiful, Ako mi se fućka fućkam, Adrienne Pal, U boljem svijetu, Trijaža, Chatroom, Američka nevjesta, Tamara Drewe i Cracks.

Do sljedećeg filmskog tjedna otvoreni smo za dopunu naslova i prijedloge publike.
Osim mailom, porukom, telefonom preporuke možete ostaviti i na zidu naše facebook grupe ili novog page-a Kinematografi Osijek.


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot