Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Nagradne igre "Leda" - nagradna igra!

"Leda" - nagradna igra!

E-mail Ispis PDF
Predstavu "Leda" u 104. kazališnoj sezoni HNK Osijek režirao je Ivan Leo Lemo kojega je publika imala priliku upoznati kao redatelja "Kurvi", "Traviate" i "Povratka". Prema riječima redatelja za ovu predstavu okupio je generacijski sličnu ekipu s kojom je, kako sam kaže, uživao raditi. U njegovoj verziji Leda je zadržala ono svoje mitološko. Leda je spartanska kraljica koju je Zeus oplodio te je rodila polubožansku djecu, među kojima i prelijepu Helenu zbog koje je izbijaju ratovi, a poslužila je i kao ilustrativni primjer požude koja je obuhvatila likove u agramerskom salonu na početku 20. stoljeća, tako da publika zapravo prati posljedice požude i pohlepe.

Slavonija-info.com vas vodi na predstavu "Leda" u HNK Osijek 20.04. Poklanjamo 3x2 ulaznice. Pošaljite svoje podatke na info@slavonija-info.com s naznakom "Za predstavu Leda" i obavezno pritisnite "Like" ispod naslova članka.

Nagradna igra je završena! Nagradne ulaznice  za večerašnju predstavu "Leda" osvojile su Ana - Marija Kramer, Ketrin Polešak i Biljana Batas.Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot