Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Cinestar Blitz film i video sklopio ekskluzivni ugovor s 20th Century Fox Film Corporation
cinestar-os2

FILMOVI U 3D


put-5-3d harry-potter-3dkyle3dshark3d

Blitz film i video sklopio ekskluzivni ugovor s 20th Century Fox Film Corporation

E-mail Ispis PDF
ledeno-dobaTvrtka Blitz film i video distribucija je sklopila ekskluzivni ugovor s 20th Century Fox Film Corporation za kino distribuciju filmova te kompanije za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Albanije, te je time apsolutno potvrdila svoj položaj najvećeg filmskog distributera u Hrvatskoj i regiji.

Tvrtka Blitz film i video distribucija je sklopila ekskluzivni ugovor s 20th Century Fox Film Corporation za kino distribuciju filmova te kompanije za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Albanije, te je time potvrdila svoj položaj najvećeg filmskog distributera u Hrvatskoj i regiji.

Filmovi 20th Century Fox Film Corporation u kino distribuciju pod okriljem Blitz film i videa kreću od 1. travnja. Očekuje nas mnogo filmskih hitova, od kojih izdvajamo Rio 3D, Water For Elephants, Whats Your Number, Rise Of The Apes, te nove nastavke svjetskih megauspješnica X Man i Ice Age.

„Izuzetno smo ponosni što smo s 20th Century Fox Film Corporation, jednim od najstarijih i najvećih hollywoodskih studija uspjeli dogovoriti suradnju. Namjera nam je da svim ljubiteljima sedme umjetnosti omogućimo uživanje u prvoklasnim filmovima i pored toga radimo dalje na razvoju zabavne industrije u Hrvatskoj i regiji. Sigurni smo da će ova suradnja biti uspješna i da će pridonijeti našem zajedničkom cilju“, izjavio je Hrvoje Krstulović, predsjednik Uprave Blitz film i video distribucije.

Jedna od najvećih svjetskih kompanija za filmsku produkciju i distribuciju, Fox Filmed Entertainment, producira, kupuje i distribuira filmove u cijelom svijetu. Filmovi se produciraju ili kupuju od sljedećih jedinica FFE: Twentieth Century Fox, Fox 2000 Pictures, Fox Searchlight Pictures, Fox International Productions i Twentieth Century Fox Animation.

Skupina prijatelja i suradnika na poslu kreće na organizirani teambuilding. Kada autobus koji ih vozi počne prelaziti poduži most, jedan od njih doživljava vrlo deskriptivnu viziju u koju on i kolege umiru na bizarne i brutalne načine. Znate već kako stvari idu dalje – kreće “Put Bez Povratka 3D”.
Nakon financijski uspješne četvorke koja je u 3D tehnologiji pokorila box office, ali nama gledateljima pružala u najboljem slučaju prolaznu kvalitetu, nova petica nastavlja put u tri dimenzije.
Na box officeu je ovaj film lošije prošao, ali stavimo to sa strane – kakav je na kraju Final Destination 5?
Kratko i jasno odgovor bi bio – neočekivano, ali vrlo dobar! Kod ovog serijala sve se fokusira na tri sastavna dijela – početnoj makljaži, inovativnim ubojstvima i razvoju radnje – vezivnim tkivom koje je u zadnjih par filmova kvarilo finalni proizvod. 
 
 
 
belot