Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Nagradne igre Nagradna igra - Do viđenja u Budimpešti

Nagradna igra - Do viđenja u Budimpešti

E-mail Ispis PDF
Gradsko kazalište Zorin dom iz Karlovca gostuje u Hrvatskom domu Vukovar s predstavom "Do viđenja u Budimpešti" – u četvrtak, 3. ožujka u 20.00 sati. Autor i redatelj je Zvonimir Ilijić, a igraju Gordana Džepina i Haris Mrkonja.

"Do viđenja u Budimpešti" je romantična komedija o ljubavi koja je jača od zla, od razdaljina, od razdvojenosti, od različitosti, od rata, od nesreće. Predstava koja će nas nasmijati i rasplakati, zamisliti i raznježiti. Nakon koje nećemo biti isti.

Valentinovo, 1990. U Budimpešti se slučajno sreću 19-godišnja Zagrebčanka Dada i nekoliko mjeseci mlađi zenički Sarajlija Ibro. Ljubav na prvi pogled. Zajednička noć I sljedeći dan. I dogovor da će se opet sresti. Za godinu dana. Na Valentinovo. U Budimpešti. Šest mjeseci nakon toga počinje rat u Hrvatskoj, godinu kasnije i u Bosni. Dada i Ibro uspijevaju održati svoju vezu sljedećih dvadeset godina bez obzira na sve što se događalo oko njih. Njihova Budimpešta, njihovo Valentinovo, postaje čvrsta točka, oaza dobra koja im vraća nadu i vjeru u život.


Slavonija-info.com vas vodi na predstavu "Do viđenja u Budimpešti" u četvrtak, 03. ožujka u 20 sati u Hrvatskom domu Vukovar. Poklanjamo 2x2 ulaznice. Pošaljite svoje podatke na info@slavonija-info.com s naznakom "Za predstavu Do viđenja u Budimpešti" i obavezno pritisnite "Like" ikonu ispod naslova članka.

Nagradna igra je završena! Ulaznice je osvojila Elizabeta Račić.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot