Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Nagradne igre Kontrabas - nagradna igra!

Kontrabas - nagradna igra!

E-mail Ispis PDF
kontrabas-exitTeatar Exit gostuje s  predstavom KONTRABAS u Hrvatskom domu Vukovar – u utorak, 22. veljače 2011. u 20.00 sati.

Ulaznice, po cijeni 35 kn parter / 25 kn balkon, prodaju se na blagajni Hrvatskog  doma. Tel. blagajne 450-679.

Tekst Patricka Süskinda preveo je, predstavu postavio i izvodi je Rene Medvešek.

Patrick Süskind je njemački pisac i scenarist, autor svjetski poznatog bestselera Parfem. Kontrabas je napisao 1981. godine, nakon čega je tekst preveden na 27 svjetskih jezika te postaje jedan od najigranijih njemačkih komada.

Priča kontrabasista koji  slobodno vrijeme provodi u zvučno izoliranoj sobi boreći se sa svojim akutnim problemima i kroničnim "nedostatkom tekućine". Razmekšana jezika upušta se u srdačno i opširno izlaganje o svom instrumentu, koje, proporcionalno s brojem čašica, postaje sve prisnije, ne bi li se, uz obilje samoironije i duhovitih komentara, postepeno pretvorilo u iskrenu životnu ispovijed dobro nam poznatog malog građanina, u još jedan njegov srčani pokušaj kritike ovog društva i ovakvog života, u očajnički i neodgodivi vapaj za promjenom, koji će ga na koncu i kraju doista i potaknuti na...

Slavonija-info.com vas vodi na predstavu "Kontrabas" u utorak, 22. veljače u 20 sati u Hrvatskom domu Vukovar. Poklanjamo 2x2 ulaznice. Pošaljite svoje podatke na info@slavonija-info.com s naznakom "Za predstavu Kontrabas" i obavezno pritisnite "Like" ikonu ispod naslova članka.

Nagradna igra je završena! Sretni dobitnici su Igor Bradarić i Damir Sabo.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot