Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Nagradne igre Vedri duh - nagradna igra!

Vedri duh - nagradna igra!

E-mail Ispis PDF
vedri-duh-malaCoward je "Vedri duh", legenda kazuje, napisao 1941., tijekom petodnevnoga ladanja, a samo nekoliko dana nakon što mu je Lufthwaffe u bombardiranju Londona razorio dom, valjda britanski hladnokrvno. Riječ je o farsi koja je, žareći i paleći po West Endu, u domovini doživjela dvije tisuće izvedbi u nizu, a zatim se preselila i preko Velike Bare, na Broadway.

U središtu radnje uspješan je književnik Charles Dominion i njegova druga supruga Ruth koje uznemirava ljubomoran duh njegove prve supruge Elvire. U sve je umiješan osebujan medij, Madame Arcati, bračni par Bradman i dvorkinja Edith. Ovo nije tek puka eskapistička zabava, nego nekonvencionalno potezanje pitanja: kako i zašto smrtnici posežu za magijom? Što ljude privlači ka onostranome? Koliko su mrtvi prisutni u našim životima, kako na njih utječu?

Vedri duh 25. veljače 2011. u 20 sati
Premijera – premijerna pretplata
Komedija Noela Cowarda

26. veljače 2011. u 20 sati
Repriza – reprizna pretplata
Komedija Noela Cowarda

Slavonija-info.com vas vodi na predstavu "Vedri duh" u HNK Osijek 26.02. Poklanjamo 2x2 ulaznice. Pošaljite svoje podatke na info@slavonija-info.com s naznakom "Za predstavu Vedri duh" i obavezno pritisnite "Like" ispod naslova članka.

vedri-duh-plakat

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot