Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Nagradne igre Mačak u čizmama - nagradna igra!

Mačak u čizmama - nagradna igra!

E-mail Ispis PDF
Mačak u čizmama je situacijska fantastična komedija. To je priča bogata zapletima, uzbudljivim obratima i komičnim akcentima. Na prvi pogled svima nam ta priča djeluje kao naivna i bezazlena. U našoj predstavi ona dobiva novi smisao – čovjek, koliko se god nalazio u teškoj, bezizlaznoj situaciji, ne treba klonuti duhom, treba naći snage, suprotstaviti se beznađu i pogledati životu u oči! Treba uhvatiti svoju priliku i boriti se za nju!

Jean, glavni lik komada, ostaje sam na svijetu, bez igdje ikoga. Očajan je, ne zna što da radi, kojim putem krenuti?! Tad se pred njim, točnije u njegovoj mašti, pojavi mačak Gilbert, tj. Jeanovo drugo ja. Ono koje mu pomaže otkriti i iskoristiti prilike koje mu se pružaju kako bi opstao! Jean je živ glumac, a svi drugi likovi su lutke (Mačak, Kralj, Princeza, Ljudožder). Oni su odraz njegove fantazije! To je priča o pobjedi volje, o smjelosti duha da se uhvati u koštac s nepredvidivim okolnostima života!

Slavonija-info.com vas vodi na predstavu "Mačak u čizmama" u subotu, 19. veljače u 18 sati u Hrvatskom domu Vukovar. Poklanjamo 2x2 ulaznice. Pošaljite svoje podatke na info@slavonija-info.com s naznakom "Za predstavu Mačak u čizmama" i obavezno pritisnite "Like" ikonu ispod naslova članka.

"Mačak u čizmama" je lutkarska fantastična komedija, priča o pobjedi volje i hrabrosti.


Komentari  

 
-1 #1 Nikolina 2011-03-09 09:54
:-) :lol: :-* ;-) :-) :-| :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
Citat
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot