Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Nagradne igre Fragile u Hrvatskom domu Vukovar - nagradna igra!

Fragile u Hrvatskom domu Vukovar - nagradna igra!

E-mail Ispis PDF

HNK Osijek gostuje u Hrvatskom domu Vukovar s predstavom "Fragile!" u četvrtak, 13. siječnja. Autorica teksta je Tena Štivičić, a redateljica Snježana Banović.
Igraju: Sandra Lončarić Tankosić (Mila), Ivana Soldo (Tjaša), Vjekoslav Janković (Erik), Miroslav Čabraja (Marko), Tatjana Bertok-Zupković (Gayle), Milenko Ognjenović (Michi), Ljiljana Krička-Mitrović (Marta) te kao ptice: Vuk Ognjenović, Dinko Blažević, Dean Kovač, Sara Moser, Sanja Floršić, Olesya Martinjuk i Ivona Pruti.


"Fragile!" je drama o imigrantima u Londonu, koji tamo pokušavaju preživjeti i ostvariti  svoje snove. Svi se pokušavaju uklopiti, no zapravo egzistiraju u jednom paralelnom svemiru, s ljudima sličnima sebi, nevidljivom barijerom odvojeni od ostatka svijeta…  Tako se isprepliću priče jednog Bugarina koji je vlasnik noćnog kluba, jedne Hrvatice koja sanja o ulozi u mjuziklu, jednog Srbina koji je sin ratnog profitera, jednog Norvežanina koji je ratni izvjestitelj, Novozelanđanke koja radi u izbjegličkom hostelu i pokušava se probiti kao konceptualna umjetnica…

Slavonija-info.com vas vodi na predstavu "Fragile!" u Hrvatskom domu Vukovar 13.01. Poklanjamo 2x2 ulaznice. Pošaljite svoje podatke na info@slavonija-info.com s naznakom "Za predstavu Fragile!" i obavezno pritisnite "Like" ikonu ispod naslova članka.


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot