Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Kino Rimski ratnici na velikom platnu

Rimski ratnici na velikom platnu

E-mail Ispis PDF

centurion1Uspješno smo okončali drugi po redu Modern Silence Film Festival. Uz odličnu atmosferu, ugodan ambijent, vrhunske filmove i dobru glazbu družili smo se proteklog vikenda u dvorištu kina Urania. Već smo počeli s pripremama za treći MSFF koji ćemo održati, u nadam se toplijem ozračju, u kasno ljeto iduće godine.

Ovotjedni program ne obiluje novitetima filmske industrije. Izgleda se jesen uvukla i u našu distribuciju. Iz tjednog programa 7.-13.10. izdvajamo povijesno avanturistički film Centurion.

Godine 117. Rimsko Carstvo proteže se od Crnog mora i Egipta do Španjolske. U isto vrijeme u sjevernoj Britaniji vladaju nemiri, a  Pikti prkose Rimljanima na svakom koraku. Quintus Dias(Fassbender), zajedno s generalom Virilusom (West) predvodi legendarnu rimsku Devetu legiju, odlazi suočiti se s Piktima, pod naredbom da ih sve pobije i istrijebi.Najavljujemo...

Ni naredni  filmski tjedni neće vas privlačiti atraktivnim holivudskim blockbusterima. S toga, najavljujemo nove filmske cikluse i odlične revije.

Osim Gastro Festivala koji će se u kinu Urania održati 16.10.2010. uz projekcije filmova koje će za gledatelje biti besplatne, najavljujemo i Reviju filmova s karakterom koja će početi 14. Listopada, a na kojoj ćemo prikazati višestruko nagrađivane filmove s festivala, europske filmove i druge kvalitetne filmove koji  su 'zaobišli' klasičnu kino distribuciju.

Uz klasične revijalne filmove od sredine listopada započeti ćemo i s prikazivanjem Dokuart revije u kojoj ćemo prikazivati najbolje dokumentarne i art filmove svjetskih festivala.

I naravno.... kod nas ulaznica uvijek vrijedi više

uz svaku kupljenu ulaznicu naši partneri darivaju vas besplatnim parkiranjem u garaži i velikim popustima kvalitetnih robnih marki Esseker centra. Uz predočenje kupljene kino ulaznice počastite se kvalitetnim objedom u ugodnom ambijentu Lumiera uz cijenu od samo 20,00 kn.

A dok gledate film počastite se grickalicama i pićem iz naše ponude po povoljnim cijenama. Svaki punoljetni gledatelj bilo koje projekcije tijekom rujna i listopada pivo može popiti za samo 10,00 kn.

I kad darujete darujte od srca. Iz velikog izbora animiranih, dokumentarnih, avanturističkih, ljubavnih, obiteljskih i drugih filmova u našim foajeima svakako će te odabrati nešto što će biti idealan poklon vašim najmilijima. Tijekom listopada nudimo vam mogućnost kupnje velikog izbora filmskih naslova uz promotivnu cijenu filma od samo 9,99 kn.


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot