Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Festivali UFO UFO uz Osječko stiže

Urban Fest Osijek - Dan 3. ;)

UFO uz Osječko stiže

E-mail Ispis PDF
pij-osjecko-drz-se-tramvajaDa podsjetimo pred kraj: Urban fest uz Osječko 2010. održat će se od četvrtka 8. do subote 10. srpnja, a mjesto održavanja manifestacije je dvorište bivšeg kluba Vega za rock/punk/metal pozornicu odnosno dvorište galerije Kazamat za elektro stage. Jednodnevne ulaznice po cijeni od 50 kuna bit će moguće kupiti samo na ulazu festivala. Cijena festivalske ulaznice za sva tri dana iznosi 80 kuna te se ista može, osim na ulazu festivala, kupiti i na sljedećim pretprodajnim mjestima:

OSIJEK – caffe bar „Excalibur“, CD shop „Dancing bear“
ZAGREB – Dirty Old Shop; Planet Music
VIROVITICA – caffe bar „Bar Code Caffe“
SLATINA – rock caffe „Haustor“
NAŠICE - caffe bar „Aquarius“
POŽEGA – Evergreen
VINKOVCI – Klub „BAZA“
ĐAKOVO – glazbeni centar „Fokus“
SLAVONSKI BROD – Music shop
VUKOVAR – caffe bar „B.B.“

Za sve koji se odluče na festival doputovati vlakom, Hrvatske željeznice osigurale su popust od 40% (popust se ostvaruje na način da se na info pultu festivala dobije žig sa UFO znakom te se na taj način pri povratku neće morati platiti puna cijena povratne karte), a posjetitelje koji na festival dođu prije 19 sati očekuje i besplatna osvježavajuća konzumacija proizvoda po izboru iz bogate ponude Osječke pivovare.

Također, Osječka pivovara u sklopu svog projekta društvene odgovornosti "Sigurno kući" daruje najsretnijim posjetiteljima UFO uz Osječko "butre" (beskontaktne kartice) za siguran prijevoz kući, od kojih svaka ima vrijednost 30 kn. Mladima želimo omogućiti vrhunsku zabavu i odgovorno uživanje u Osječkom pivu. Iz tog razloga želimo posjetitelje koncerta potaknuti da radi svoje sigurnosti koriste javni prijevoz pri povratku iz noćnog života. „Butre“ će se dijeliti tijekom trajanja festivala.

PIJ OSJEČKO DRŽ' SE TRAMVAJA!

ufo-pij-osjecko-

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot