Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Zanimljivosti Bizarni i stari fetiši – seks sa životinjama
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

Bizarni i stari fetiši – seks sa životinjama

E-mail Ispis PDF
bizzare1Vjerojatno je jedan od okrutnijih fetiša zoofilija, odnosno seks sa životinjama. Zbog svoje okrutnosti je i zakonski zabranjen u većini zemalja diljem svijeta. Koliko god se čini da je ovaj fetiš rijedak, ipak prema Kinseyju i njegovim istraživanjima, približno osam posto muškaraca je općilo sa životinjama.

Pojam zoofilije uveo je Krafft-Ebing 1886., kako bi opisao par slučajeva nasilnosti nad životinjama, kao i pojam zoofilije erotike, uz pomoć koje je definirao seksualnu privlačnost prema životinjskoj koži i krznu.

Prema određenim modernijim istraživanjima ovaj fetiš se po prvi počinje prakticirati u razdoblju od 11 do 14 godina. Zoofiličari ne rade razliku između privlačnosti prema ljudima i životinjama.

Koliko god okrutno zvučalo, čini se da je ovaj fetiš jedan od najstarijih. Na brojnim špiljskim ukrasima, koji datiraju oko 8000 g. prije Krista, mogu se vidjeti slike koje predstavljaju općenje sa životinjama.
Prema grčkom ocu povijesti Herodotu, stari Egipćani su bili vješti u seksu s krokodilima.
Zoofilija se dalje nastavlja u antičkom Rimu koji su obožavali majmune i pse, a žene su rado masturbirale uz zmije koje su bile trenirane da „sišu bradavice“. Rimljani su imali itekako opušten stav prema općenju sa životinjama.

Zoofilija je u većoj mjeri karakteristična za muškarce sa sela – pastir i njegovo stado. Mnogi smatraju da kod zoofilije nema zlostavljanja, jer životinje ne bi čovjeku dopustile da im radi nešto što ne vole. No činjenica je da su životinje privržene čovjeku i štošta će pretrpjeti kako bi zadovoljile svog vlasnika. Nema sumnje, seks sa životinjama je zločin, jer životinja ne može sporazumno pristati na taj odnos.

Unatoč statusu zločina, seksa sa životinjama je, poput bilo kojeg drugog fetiša, pronašao i svoje mjesto u porno industriji. Snimaju se pornići koji prikazuju spolni čin čovjeka i životinje. A to je ujedno znak da za njih postoji potražnja.
(budi.In)

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot